Amazon Student’s Day Quiz Answers to Win Lenovo Thinkpad

Amazon Student’s Day Quiz is live now. Check out correct Amazon Student’s Day Quiz Answers to win Lenovo Thinkpad.

Amazon Student’s Day Lenovo Thinkpad quiz is live now. If you play the Student’s Day quiz and give all the correct answers, you can win Lenovo Thinkpad. Getting any question incorrect in the Amazon Student’s Day Quiz contest makes you ineligible for winning this game. If you don’t know the correct answers for this quiz, here are all five correct answers to the Amazon Student’s Day Quiz.

How to Play Amazon Student’s Day Quiz 2020

Those who want to play the Amazon quiz and want to win Lenovo Thinkpad, need to follow the below steps.

  • Download the Amazon app from Google Play or Apple Store if you haven’t already installed it.
  • Open and Sign in to the Amazon app using your credentials.
  • Search for “FunZone” or “Quiz” in Amazon app.
  • Look for Student’s Day Quiz Answer and win Lenovo Thinkpad.
  • Click on the ‘Play Now’ button to answer the questions.

Amazon Student’s Day Quiz Answers to Win Lenovo Thinkpad

When you click on the Play Now button, you will find below questions, and here are the Amazon Student’s Day quiz answers that are correct to win the prize money.

Q1: in 2019, which indian won gold in the world university games at napoli with a timing of 11.32 seconds?

Answer 1: Dutee Chand

Q2: As a student, which famous Indian once mis-spelt the word ‘Kettle’ and refused to copy the correct spelling from the neighbor’s slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Q3: ‘The Adventure of the Three Students’ features which legendary fictional detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Q4: Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

Answer 4: Harvard

Q5: One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

Answer 5: University of California, Berkeley

Q6: While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Q7: The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Q8: The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore’s student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

Student’s Day Amazon Quiz Details

Name of ContestAmazon Student’s Day Quiz
Quiz PrizeLenovo Thinkpad
Total Prizes1 Prize
Available OnAmazon App Only
Questions Based OnGeneral Knowledge
Time Period17th November 2020 to 30th November 2020
Winner Announcement30th November 2020

Amazon Student’s Day Quiz Winner Announcement

After confirming the winners, Amazon will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on Lucky Draw Winners section in Amazon mobile app by 30th November 2020.

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st January 2020.

Terms & Details of The Amazon Student’s Day Quiz Contest and How to Enter

  1. This Contest will commence on 17th November 2020 from 08:00:01 a.m. to 30th November 2020 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Lenovo Thinkpad (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Odds of Winning

Odds of winning depend on the number of eligible entries received. Eligible entries are ones that satisfy the eligibility criteria outlined above and follow the steps outlined in the ‘Details of the Contest and the How to Enter’ section on the contest page.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.