Amazon Guess What Quiz Answers to Win Rs.15000 Pay Balance

Amazon Guess What Quiz is live now. Check out the correct Amazon Guess What Quiz Answers to win Rs.25000 Pay Balance.

Amazon Guess What Quiz is live now. If you play the Amazon Guess What Quiz and give all the correct answers, you can win Rs.25000 Pay Balance. Getting any question incorrect in the Amazon Guess What Quiz contest makes you ineligible for winning this game. If you don’t know the correct answers for this quiz, here are all five correct answers to the Amazon Guess What Quiz.

How to Play Amazon Guess What Quiz 2020?

Those who want to play the Amazon quiz and want to win Rs.25000 Pay Balance needs to follow the below steps.

  • Download the Amazon app from Google Play or Apple Store if you haven’t already installed it.
  • Open and Sign in to the Amazon app using your credentials.
  • Search for “FunZone” or “Quiz” in Amazon app.
  • Look for Guess What Quiz Answer and win Rs.25000 Pay Balance
  • Click on the ‘Play Now’ button to answer the questions.

Amazon Guess What Quiz Answers to Win Rs.15000 Pay Balance

When you click on the Play Now button, you will find the below questions, and here are the Amazon Guess What Quiz answers that are correct to win the prize money.

Q1: These are all images from a famous fair in which location?

Answer 1: Pushkar

Q2: Connect the names of the objects you would see in the visuals to a common theme

Answer 2: Pack of Cards

Q3: Connect the visuals to a famous sporting event

Answer 3: Tour De France

Q4: The 4 famous sites shown here, are all part of which very special list?

Answer 4: New Seven Wonders of the World

Q5: Apart from being fruits, what else connects these four items shown on screen?

Answer 5: Names of Technology Companies

Guess What Amazon Quiz Win Rs.15000 Details

Name of ContestAmazon Guess What Quiz
Quiz PrizeRs.15000 Pay Balance
Total Prizes10 Prizes
Available OnAmazon App Only
Questions Based OnGeneral Knowledge
Time Period12 October 2020 from 12AM to 12 October 2020 11:59:59 PM
Winner Announcement22nd October 2020

Amazon Guess What Quiz To Win Rs.15000 Winner Announcement

After confirming the winners, Amazon will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on Lucky Draw Winners section in Amazon mobile app by 22nd October 2020.

There are a total of 10 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 22nd October 2020.

Terms & Details of The Amazon Guess What Quiz Contest and How to Enter

  1. This Contest will commence on 12th October 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.15,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Amazon Guess What Quiz Answers to Win Rs.25000 Pay Balance

When you click on the Play Now button, you will find the below questions, and here are the Amazon Guess What Quiz answers that are correct to win the prize money.

Q1: Where would you find all these 4 animals?

Answer 1: National Emblem

Q2: All these food items can be associated with the cuisine of which of these states?

Answer 2: Gujarat

Q3: You would usually associate all these images with which festival?

Answer 3: Diwali

Q4: These are all monuments found in which city of India?

Answer 4: Delhi

Q5: Connect these images to a famous book/ movie series.

Answer 5: Harry Potter

Guess What Amazon Quiz Win Rs.25000 Details

Name of ContestAmazon Guess What Quiz
Quiz PrizeRs.25000 Pay Balance
Total Prizes4 Prizes
Available OnAmazon App Only
Questions Based OnGeneral Knowledge
Time Period8 October 2020 to 15 October 2020
Winner Announcement26th October 2020

Amazon Guess What Quiz To Win Rs.25000 Winner Announcement

After confirming the winners, Amazon will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on Lucky Draw Winners section in Amazon mobile app by 26th October 2020.

There are a total of 4 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 26th October 2020.

Terms & Details of The Amazon Guess What Quiz Contest and How to Enter

  1. This Contest will commence on 08th October 2020 from 11:59:59 p.m. (IST) to 15th October 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 4 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.25,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Odds of Winning

Odds of winning depend on the number of eligible entries received. Eligible entries are ones that satisfy the eligibility criteria outlined above and follow the steps outlined in the ‘Details of the Contest and the How to Enter’ section on the contest page.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.